Algemene voorwaarden

LEGO sets zijn duur in aankoop. We hechten dan ook veel waarde aan onze collectie, vandaar ook enkele afspraken. Als LEGO liefhebber zal je dit zeker begrijpen.

 • Onze sets kunnen opgestuurd of afgehaald worden. Wil je afhalen dan krijg je van ons het afhaaladres bij bestelling.
  De verhuurtijd start op de dag wanneer je het pakket van ons of van de postbode ontvangt. Dit is te volgen via de track and trace code die je bij je bestelling ontvangt.
 • Maak de set retour klaar op de laatste dag van de verhuur. Je kan de set binnenbrengen bij een bpost- of PostNL-punt naar keuze. Voorbeeld: Je hebt een set voor 2 weken gehuurd en hij komt toe op dinsdag. Gelieve hem dan op dinsdag, 2 weken later, terug retour klaar te maken en diezelfde dag terug naar een bpost- of PostNL-punt te brengen.
 • Bij laattijdig inleveren zullen we een extra week huur aanrekenen.
 • De waarborg betalen we ten laatste 14 dagen na ontvangst van het pakket terug. Voorwaarde is wel dat de set onder de afgesproken voorwaarden werd terug gestuurd.
 • De sets worden teruggebracht zoals je ze gekregen hebt: netjes uit elkaar gehaald en zo goed mogelijk gesorteerd. Sorteertips staan op een bijgevoegd blad bij de aangeleverde LEGO set. Stickers en dergelijke worden NIET verwijderd. Minifigs mogen ook in elkaar blijven. Gebruik enkel de meegeleverde brick separator (blokken verwijderaar) voor het uit elkaar halen van de sets. Gebruik nooit een mes of ander scherp voorwerp! Ook zeker niet je tanden!
 • De waarborg kan ook nog gedeeltelijk worden ingehouden bij beschadigingen of verlies van onderdelen. 99% van alle onderdelen kunnen echter vrij goedkoop nabesteld worden. Als er zodanig veel onderdelen ontbreken dat de waarborg niet voldoet, dan zullen we u een extra factuur sturen.
 • Merk je bij het bouwen dat er een niet essentieel onderdeel ontbreekt, noteer het dan even met serienummer op het bijgeleverde blad. Het serienummer staat achteraan in de handleiding bij alle onderdelen. Zo kunnen wij dit onderdeel achteraf bijbestellen.
 • Merk je tijdens het bouwen dat er een essentieel onderdeel ontbreekt, laat het ons direct weten. We bespreken samen een oplossing.
 • Meng nooit eigen blokjes met een LEGO set van ons. Bouw daarom liefst apart, op een propere plaats en een eindje van eventuele eigen sets. LEGO sets worden gewogen bij verzending en bij retour ter controle. We verwachten dat de sets gesorteerd worden in de bijgeleverde bakjes en dat de handleiding onbeschadigd terug in de doos zit.
 • Sommige onderdelen zijn uniek en niet meer verkrijgbaar. Bij verlies nemen we contact met je op en is het mogelijk dat we de volledige set moeten aanrekenen. Dit is uiteraard wel niet ons uitgangspunt.
 • We kunnen altijd weigeren om je een set te verhuren wanneer je bij ons bekend staat als iemand die niet zoveel belang hecht aan al het bovenstaande hier vermeld.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top