Veelgestelde vragen

Je kan een reservatie kosteloos annuleren tot 3 weken voor de reservatiedatum. We storten dan het volledige bedrag terug op je rekening.

Wanneer je minder dan 3 weken voor de reservatiedatum annuleert houden we in overleg een deel van het bedrag in.

Dit is omdat er iemand anders de set op een later tijdstip al gereserveerd heeft.

De huurtijd start bij ontvangst van het pakket. Als er bij vertraging is bij de post en je de set een dag later krijgt dan verwacht, dan mag je deze ook een dagje langer houden.

Een set moet je minstens 2 weken huren. Langer kan altijd, naar je eigen wens of de beschikbaarheid van de set.

Op de website kan je een start- en einddatum van verhuur kiezen, het systeem rekent dan automatisch de prijs uit op basis van het aantal dagen.

We vragen je de set terug te geven zoals je hem gekregen hebt: volledig afgebroken en per kleur gesorteerd. Voor de meeste sets voorzien we wel een sorteerservice, dus als je geen zin hebt om ze te sorteren, mag je deze selecteren.

Verzending kost €12,95. Dit is inclusief het retourticket dat we mee opsturen in de kunststof koffer. Plak het retourticket aan het einde van de huurperiode op de doos, en breng het enkel nog binnen bij een PostNL-punt of bpost locatie.

  • Zorg dat je set volledig is afgebouwd en op kleur gesorteerd in bijgeleverde bakjes.
  • Kijk na of alle bakjes, de handleiding en de Brick separator terug in de box zitten.
  • Plak de retoursticker (bij opsturen) op de bovenkant van de box. Indien je de box zelf terugbrengt is dit niet van toepassing.
  • Sluit de box en verzegel met bijgeleverde trekbandjes. Kijk na of de box goed dicht is.
  • Breng de box naar een Post NL of Bpost punt, of bezorg hem terug in Kessenich.

Graag hadden we dat de box ten laatste de laatste huurdag terug wordt afgeleverd bij een Post NL of bpost punt of bij ons in Kessenich op afspraak.

Voorbeeld: Je huurt een LEGO set voor 3 weken en ze komt toe op woensdag. Breng de set dan woensdagavond, 3 weken later terug naar een BPost kantoor of Post NL punt.

Gelieve rekening te houden met de volgende voorwaarden bij reservatie van een set:

  • een set kan je minimum 2 weken reserveren.
  • de set moet beschikbaar zijn tijdens de gevraagde periode. Kijk hiervoor even op de kalender bij iedere productpagina.

Selecteer een start- en einddatum voor je reservatie, en druk op de ‘Nu huren’ knop. Nog even afrekenen en je bestelling is geregistreerd!

Annuleren van een reservatie kan kosteloos tot 3 weken voor de reservatiedatum. We storten dan het volledige bedrag terug.

Neen, huren bij Rentaset brengt geen verplicht lidmaatschap met zich mee. Je kan ook als vrijblijvende bezoeker een LEGO set huren.

Uiteraard kunnen we dit wel aanraden. Een Rentaset VIP lid:

  • Geniet van 30% korting op de standaard prijzen
  • Geniet van bijkomende acties doorheen het jaar
  • Heeft het voorrecht om als eerste nieuwe sets te huren

Voor iedere set die we verhuren vragen we €5 waarborg. Dit om zeker te zijn dat jij, net zoals wij, zorg draagt voor onze sets. Als bij terugkomst blijkt dat de set netjes is aangekomen zoals hij eerder ook werd opgestuurd, storten wij binnen de 7 dagen de waarborg terug op je rekening.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top